Restaurant Pedagògic


Escola
C/ Ignasi Iglesias 7
08940-Cornellà de Llobregat (Barcelona)
T. +34 93 3773307
e.mail - secretarialacarena@gmail.com
www.lacarena.org


Restaurant Pedagògic
Carretera d'Esplugues 240-242 Baixos
08940-Cornellà de Llobregat (Barcelona)
T. +34 93 2619001
e.mail - lacarena@pangea.org
www.lacarena.org

 

Dins de la especialitat de comerç i atenció al públic, podem parlar de dos experiències que caracteritzen de manera singular el nostre projecte: La central de distribució i la "botiga pedagògica".

1- La Central de distribució, com a pràctica dins de la especialitat de comerç i atenció al públic, en aquest curs 14/15, ha estat una experiència molt satisfactòria. Ha representat dur a terme un aprenentatge a partir de la pròpia realitat. Han après a manipular amb carretons plens de material real, a controlar l'estoc, a fer inventaris, etc...

Aquests joves de comerç, realitzen la distribució de mercaderies responent a la demanda del restaurant i de caterings. Els alumnes recullen la comanda i la preparan decarregant-la a la vegada del magatzem.

2- L'altra experiència creada aquest curs 14/15 va començar com a prova pilot de punt de venda i en aquest moment s'està planejant la "Botiga Pedagògica", com aespai on els joves de comerç practiquen la venda.

Es tracta de que les dos especialitats formatives que tenim: hostaleria i comerç, es coordinin per a oferir un producte natural, sa, creatiu i amb un disseny original. Un producte que elaboren els alumnes de cuina i que els joves, que s'estàn formant en comerç i atenció al públic, el posen a la venda un cop ho han etiquetat i ho han preparat.


Per la formació pràctica en l'empresa:

   

                
El Corte Inglés             Joguines Sanglas          Hipercor
 
© 2018